Головна » 2015 » Листопад » 13 » Жити в мирній Україні
15:53
Жити в мирній Україні

        Україна – рідний  край, земля з багатовіковою історією, мальовничою природою, чарівною піснею, працелюбними, мудрими й талановитими  людьми, земля, дорога та мила серцю кожного із нас.

            Патріотичне виховання включає розвиток любові до Вітчизни, національної самосвідомості й гідності, дбайливе ставлення до рідної мови, культури, традицій, відповідальність за природу рідної країни, потребу зробити свій внесок у долю Батьківщини, прагнення праці на благо рідної держави, її народу.

 

 

 

 

 

 

 

         У ході проведення Всеукраїнського місячника  шкільних бібліотек у Білопільській спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів №1 відбулися заходи під загальним девізом «Виховуємо громадянина – патріота України».

             У шкільній бібліотеці були проведені інформаційні хвилинки «Нам жити та пам’ятати», конкурс малюнків «З Україною в серці», бібліотечні уроки «Я – громадянин України», «Твої герої Україно». Учні 7 –х класів узяли участь у виховному заході «Народ мій є! Народ мій завжди буде! Ніхто не перекреслить мій народ!».

 

 

 

 

 

 

 

 

             А підводячи підсумок місячника завідуюча шкільною бібліотекою Мироненко О.І. разом з класними керівниками 3-Б та 2-А класів Кирилловою С. В., Місюрою Л.Г. та  музичним керівником Кизенко О.В. підготували свято-зустріч з учасниками АТО «Жити в мирній Україні».

 

 

 

 

 

 

             У гості до школярів завітами воїни-земляки Галицький О.В. та Заболотній О.М. Затамувавши подих, діти слухали  розповіді про страхіття війни, її жахливі наслідки. Переглянувши документальне відео школярі на власні очі побачили зруйновані школи, лікарні, дороги, сім’ї, які залишилися без даху над головою.

             Хвилиною мовчання була вшанована пам’ять про тих, хто віддав своє життя, увійшовши в безсмертя.

             А щоб підтримати та підбадьорити наших гостей, сказати найкращі слова вдячності за їх відвагу, мужність та героїзм – учні подарували воїнам хвилюючі поетичні  рядки, пісні та квіти.

            Школярі пообіцяли рівнятися у всьому на своїх воїнів-земляків  та  поклялися бути справжніми патріотами своєї держави, любити  рідну Україну!

 

 

 

 

Переглядів: 513 | Додав: Володимирівна | Рейтинг: 5.0/6
Всього коментарів: 0
avatar