Головна » 2015 » Березень » 28 » За чисте довкілля
09:56
За чисте довкілля

    Наш навчальний заклад – це осередок формування турботливого ставлення до навколишнього середовища. Спільними зусиллями учнів, усіх працівників школи ми постійно дбаємо про порядок на території, її озеленення, підтримання чистоти. Адже все  це впливає на наші здоров’я та настрій.

       Під час загальноміської толоки 28 березня ми дружно долучилися до акції «За чисте довкілля». Працювали навіть учні початкових класів, старанно підмітаючи доріжки. П’ятикласники з шестикласниками ретельно вигрібали торішнє листя на дитячому майданчику, а учні 7-11 класів узялися за приведення в порядок берегів річки Вир. Сумно дивитися, як щороку ми прибираємо, а «хтось» (мабуть зайшлі з інших планет чи держав) зносить до річки різний непотріб, викидає старі речі, засмічуючи водойму. Дуже  хочеться, щоб кожний білопілець зрозумів: «Краще не смітити, ніж потім прибирати!».

        Чималих зусиль доклали наші техпрацівники до впорядкування частини території вулиці Макаренка, де й підметено пішохідну доріжку, і побілено бордюри, й облаштовано клумби. Справжню «війну оголошено»   стихійному звалищу, що за підсобними приміщеннями школи. Там уже все загребено й вивезено.

        Приємно спостерігати, як кипить навколо робота по впорядкуванню  території. Наче земля вмивається зранку чистою росою. Нехай буде гарно навкруги! Це ж наш отчий дім – рідна Україна!..

 

 

 

 

 

Переглядів: 535 | Додав: Володимирівна | Рейтинг: 5.0/5
Всього коментарів: 0
avatar