Головна » 2015 » Травень » 20 » Волонтерський рух
13:27
Волонтерський рух

Добрі серця – це сади,

Добрі слова – це коріння,

Добрі думки – це квіти,

Добрі справи –це плоди.

 

      Милосердним повинен бути не тільки той, кому довелося зазнати скрути. Милосердя до ближнього, до матері, до дитини, до знайомих людей ніколи не повинно згаснути й затьмаритися. Будучи складовою частиною виховання в цілому, волонтерська діяльність впливає не тільки на свідомість, але і на відповідну сторону поведінки, формує переконаність у необхідності відкрити душу на зустріч тим, хто потребує допомоги, теплого слова, співчуття, розуміння.

  

 

        У Білопільській спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів №1 серед учнів 5-8 класів створені волонтерські загони, які надають посильну допомогу учасникам Другої Світової війни, ветеранам війни, дітям війни. Юні   волонтери постійно підтримують їх, допомагають по господарству, виконуючи посильну роботу, вітають із державними святами, проводять зустрічі.

           

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     Під час тижня «Вахта пам’яті» була проведена традиційна операція  «З добрим ранком, ветеране!». Учні-волонтери привітали 122 учасника війни. І ветерани війни та праці, люди похилого віку завжди раді зустрічі з дітьми.

     Напередодні 70-річчя Перемоги учениці 8-го класу  Чащина Марина та Говорушенко Тетяна прибрали територію біля пам’ятника Ч. Перепелиці. Учні 11-х класів Ждан Дмитро, Охріменко Сергій, Савчук Ярослав, Макаренко Іван та Кальченко Олександр упорядкували могилу партизан на Шереметівському кладовищі.

      Участь учнів у волонтерському русі – це урок людяності, доброти і милосердя для підростаючого покоління, які наші школярі проходять з особливою відповідальністю.

 

Переглядів: 509 | Додав: Володимирівна | Рейтинг: 4.7/11
Всього коментарів: 0
avatar