Головна » 2017 » Січень » 27 » Вітаємо з перемогою
15:00
Вітаємо з перемогою

     6-7 листопада 2016 року відбувся неймовірно цікавий та корисний тренінг для представників організацій та активної молоді, який проводився за підтримки Управління молоді та спорту міста Суми на тему «Написання проектів. Проективний менеджмент», який відвідала соціальний педагог Білопільської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №1 Ткаченко Аліна Ігорівна. Був  оголошений прийом  пропозицій на обласний конкурс проектів. У ньому взяла участь Ткаченко А.І.,  запропонувавши обласний проект під назвою «Фестиваль «Усе починається з родини», за підтримки   сектору молоді та спорту Білопільської райдержадміністрації. Мета цього проекту: згуртувати сім’ї для подолання бар’єрів   у спілкуванні та популяризування сімейних традицій шляхом спільної діяльності в ході проведення фестивалю; збільшити позитивний і звести до мінімуму негативний вплив сім’ї на виховання дитини, побороти типові помилки сімейного виховання, показати важливість того, наскільки родина живе інтересами всього народу, інтересами держави; підтримку та розвиток сімейних традицій шляхом перейняття досвіду інших відомих, творчих родин та проведення змістовного дозвілля. Пріоритетним завданням, на реалізацію якого спрямований проект, є формування моральної основи  сім’ї, духовно-моральне виховання. Цільова група проекту: батьки та діти-підлітки.

     8 грудня 2016 року  в Конгрес-центрі Сумського державного університету відбувся відкритий публічний захист конкурсних пропозицій обласного конкурсу проектів, для яких надається фінансова підтримка на 2017 рік. Ткаченко А.І. презентувала проект «Фестиваль «Усе починається з родини» та кошторис витрат для його реалізації.

      До участі в конкурсі було допущено 70 зареєстрованих проектних пропозицій. 4 січня на засіданні комісії було визначено переможців обласного конкурсу проектів. Серед проектів-переможців конкурсу - проект соціального педагога Білопільської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №1 Ткаченко Аліни Ігорівни – «Фестиваль «Усе починається з родини», реалізація якого планується на вересень-жовтень 2017 року. Даний проект - це можливість донести до українських сімей, що головна умова сімейного виховання – міцна родина, що базується на непорушному авторитеті, подружній вірності, любові до дітей і відданості обов’язку їх виховувати.

Переглядів: 377 | Додав: Володимирівна | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
avatar