Головна » 2016 » Лютий » 19 » Усі ми прагнемо любові
16:32
Усі ми прагнемо любові

День Святого Валентина – одне з найпопулярніших свят у цілому світі. Воно об’єднує людей різних національностей, країн і навіть континентів. Чому? Бо любові не потрібна мова – її розуміють усі серцем.

І на честь цього свята в Білопільській спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів №1 відбулося ряд заходів.

Учні 5-8-х класів узяли участь у виставці  валентинок. Кожен клас продемонстрував своє вміння і талант під час їх виготовлення. Важко сказати чия валентинка була кращою. Вони неповторні.

І, звичайно, наприкінці дня за ініціативи учнівського самоврядування було проведено розважальне шоу «Просто гарний настрій».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Змагалися дві команди: команда хлопців у складі  Пономаренка Владислава (9 кл.), Алексенка Романа (10 кл.), Терещенка Дениса (11 кл.) та Славка Андрія (11 кл.) проти команди дівчат: Коваленко Юлії (9 кл.), Бієнко Марини (10 кл.), Жигалової Дар’ї (11 кл.), Філоненко Карини (11 кл.).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

На шляху до перемоги в кожної команди було сім конкурсів та фінальне завдання. Колективи наполегливо змагалися в конкурсах «Угадай картинку», «Хто я», «Обмін ролями», «Зірки в ряд», «Слова по буквах», «Угадай пісню», «Так чи ні».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

І, нарешті, фінал. Це найвирішальніший етап програми. Саме фінал показав, яка ж команда краща. В останньому конкурсі «Дивоглядки» перемогла команда дівчат, збільшивши вдвічі кількість балів.

Дівчатка отримали від журі валентинки та солодкі призи.

 

 

Переглядів: 470 | Додав: Володимирівна | Рейтинг: 5.0/6
Всього коментарів: 0
avatar