Головна » 2016 » Жовтень » 4 » Урочистий день
16:29
Урочистий день

О  вчителі! І слів не підібрати,

Епітетів, метафор, порівнянь,

Щоб вдячності рядочки проказати

За  те, що щедро віддаєте нам…

 

Із самого ранку, 29 вересня в кожному класі панувала особлива святкова атмосфера, у коридорах гамірно, усі посміхаються, святково вдягнені, у всіх чудовий настрій. Учні гарними побажаннями привітали усіх працівників школи.

 

 

 

 

 

 

 

 

За шкільною традицією День працівників освіти – ще й день учнівського самоврядування. Учні-старшокласники спробували себе в ролі вчителів, на короткий час зрозумівши, яка важка й відповідальна професія педагога.

А ще наші випускники приготували стіннівки-колажі з привітаннями. Уранці, 29 вересня, вони зустрічали кожного вчителя на порозі школи, даруючи повітряну кульку з побажаннями.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Після закінчення уроків в актовій залі відбулися урочисті збори та святковий концерт. Діти вітали працівників школи піснями, танцями. Було багато позитивних емоцій, сміху і сліз радості.

У п’ятницю, 30 вересня, учні 5-8-х класів відвідали вчителів-пенсіонерів у рамках традиційної операції «Учитель не повинен бути самотнім». Вони привітали ветеранів освітянської ниви із професійним святом і подарували букети осінніх квітів.

 

Переглядів: 382 | Додав: Володимирівна | Рейтинг: 5.0/5
Всього коментарів: 0
avatar