Головна » 2015 » Січень » 15 » Ура, канікули!
15:27
Ура, канікули!

     Канікули -  це завжди радість! Скільки свят, розваг попереду. Новий рік, Різдво, колядки, щедрівки! Усі два тижні відпочинку від занять панує святкова атмосфера. Але дуже важливо провести цей час із користю.

     Напередодні канікул 29 та 30 грудня в школі відбулося святкування Нового року. Кожен захід пройшов неперевершено і яскраво, подарував масу приємних емоцій виступаючим та глядачам.

     Серед учнів 2-4-х класів панував чудовий, радісний настрій. Діти, одягнені в маскарадні костюми, розказували привітання, робили сценки, співали, танцювали, водили хороводи навколо ялинки. Усім сподобалися привітання та конкурси від діда Мороза та Снігуроньки. Свято для учнів підготували  вчителі Сегеда І.С. (2-А кл.), Кириллова С.В. (2-Б кл.), Моргун В.І. (3-А кл.), Олійник О.В. (3-Б кл.), Кравцова С.В. (4-А кл.), Романенко Р.В. (4-Б кл.) та учитель музичного мистецтва Кизенко О.В. Хореографічні виступи підготувала керівник хореографічного гуртка Забабуріна С.А.    Чудову новорічну казку для учнів 5-6-х класів підготував 5-Б клас (кл. керівник Кривохижа І.О.). Цікаво пройшов конкурс Дідів Морозів та Снігурок  серед учнів 7-8-х класів, який підготував 7-Б клас (кл. керівник Козій Л.Е.).

     Яскравою та веселою була новорічна вистава для старшокласників, яку показали учні 11-х класів (кл. керівники Галич О.Є., Колесник Н.В.), завершенням свята стала святкова дискотека.

    Протягом канікул школа була прикрашена неповторними сніжинками, аплікаціями, ліхтариками, зимовими композиціями, вітальними листівками, малюнками, виготовленими власноруч учнями школи. Особливо відрізнявся та радував усіх, хто заходив до школи, вестибюль, який майстерно та креативно прикрасили учні 10-го класу (кл. керівник Нєшта О.І.).

     За підсумками новорічних конкурсів переможці отримали солодкі подарунки.

     Протягом канікул щодня у школі проводилися виховні заходи: вікторини, екскурсії в природу, майстер-класи. Учні старшокласники відвідували курси від Сум ДУ, які працювали за програмами підготовки до ЗНО-2015. За графіком працювали гуртки,  спортивні секції, бібліотека. У новорічному кінозалі учні змогли переглянути улюблені комедії, фільми. Старшокласники разом із педагогом-організатором Дегтярьовою К.М. творчо працювали над сценарієм та підготовкою до традиційної зустрічі випускників школи.

     Діти пільгових категорій та творчо обдаровані учні школи відвідали різдвяні заходи, проведені 6 січня на базі Центрі культури та дозвілля «Україна».

     Багато емоцій, нових вражень отримала група вчителів, учнів та батьків від подорожі до Карпат, яку організувала вчитель світової літератури Галич О.Є. Буковель , підйом канатно-крісельною дорогою на вершину гори, огляд карпатської панорами, а потім спуск, пішохідні екскурсії, знайомство з історією, звичаями, культурою гуцулів – це все було захоплюючим і неповторним.

              

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    Отже, зимові канікули – чудова пора. Шкода, що вони швидко закінчуються, але яскраві враження від добре проведеного часу допомагають у нелегкій справі навчання.  

 

Переглядів: 525 | Додав: Володимирівна | Рейтинг: 5.0/7
Всього коментарів: 0
avatar