Головна » 2017 » Травень » 30 » У добрий час!
17:10
У добрий час!

     Щороку й щоразу в однаково призначений для неї час весна у травні урочисто вітає всіх учнів, підкреслюючи цим, що промайнув ще один навальний рік.

     Для когось він перший, незабутній, для когось – черговий, звичайний, а для випускників – останній.

     Востаннє пролунав він і для випускників Білопільської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №1.

     На свято завітали почесні гості: голова Білопільської районної державної адміністрації Володимир Федорович Верещагін,  начальник відділу освіти Білопільської районної державної адміністрації Варавка Наталія Олександрівна, керуючий справами Білопільської районної ради Усенко Олег Володимирович, депутат обласної ради Юрій Григорович Христій, начальник четвертого відділення інспекторів прикордонної служби капітан Олексій Анатолійович Грищишен.

 

 

 

 

 

 

 

    Під бурхливі оплески присутніх випускники пройшли коло пошани разом зі своїм класним керівником Красовською Тетяною Федосівною.

     Директор школи Галина Кузьмівна Оксененко підвела підсумки навчального року, вручила грамоти кращим учням та педагогам.

    Усіх присутніх учнів, батьків, учителів привітав голова Білопільської районної державної адміністрації Володимир Федорович Верещагін і вручив навчальному закладу сертифікат на суму 20 тисяч гривень. Найщиріші вітання і побажання прозвучали на адресу випускників від Усенка Олега Володимировича, керуючого справами Білопільської районної ради, та депутата обласної ради Юрія Григоровича Христія.

    За доброю традицією десятикласники вручили випускникам святковий торт. На прощання  одинадцятикласники подарували всім присутнім пісню та флешмоб.

     Жовто-блакитні кульки випущені випускниками у небо – свідчення того, що в кожного з них є своя мрія, яка поведе їх у майбуття.

Переглядів: 567 | Додав: Володимирівна | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
avatar