Головна » 2016 » Вересень » 27 » Туристичний зліт
17:02
Туристичний зліт

     Четвертий рік поспіль у Білопільській спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів №1 проходить туристичний зліт старшокласників. У цьому році брали участь учні 8-11-их класів. Із нетерпінням чекали вони свята.

 

 

 

 

 

 

 

 

      На початку заходу всіх присутніх привітала директор школи Галина Кузьмівна Оксененко, побажала командам успіхів у змаганнях.

     П’ять команд змагалися за звання кращої. Конкурсна програма складалася із таких завдань: презентація команди, установлення намету, розпалювання багаття, подолання смуги перешкод (спортивно-туристична естафета), презентація  туристичних страв «Сніданок туриста».

 

 

 

 

 

 

 

 

     У конкурсі «Презентація» найкращою була команда «47 це диво» із 11 класу. У наступних двох конкурсах «Установлення намету» та «Розпалювання багаття» найкращий результат показала команда випускників. Не відставала від одинадцятикласників і команда «Горизонт» із 9-го класу. Наполегливо змагалися команди учнів 10 класу «Євродіти», 8-А класу також команда «Євродіти» та 8-Б класу «VIVA Україна».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

      В останньому конкурсі «Сніданок туриста» команди показали неабиякий артистизм та оригінальність.

 

 

 

 

 

 

 

 

        За доброю традицією команди взяли активну участь в акції «Посади дерево».

      За підсумками змагань грамотами за активну участь були нагороджені команди учнів 8-А класу «Євродіти» та 8-Б класу «VIVA Україна». Третє місце посіла команда «Євродіти» із 10 класу, друге місце виборола команда учнів 11 класу «47 це диво». Перемогу у ІV шкільному туристичному зльоті здобула команда 9 класу «Горизонт».

         Після підведення підсумків на всіх учасників заходу чекав смачний куліш у шкільній їдальні.

 

Переглядів: 377 | Додав: Володимирівна | Рейтинг: 5.0/7
Всього коментарів: 0
avatar