Головна » 2014 » Листопад » 21 » Тиждень толерантності
17:39
Тиждень толерантності

     Із 17 по 21 листопада 2014 року в Білопільській спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів №1 проходив Тиждень толерантності, основним завданням якого було поглиблення знання учасників навчально – виховного процесу про поняття «толерантність», Міжнародний день толерантності, формування толерантного ставлення кожного до ровесників і старших людей.

   У рамках цього тижня було випущено «Психологічний вісник» -  «Толерантність урятує світ» і  пройшов благодійний  марафон «Діти - Янголи Миру».     

    Для учнів 3-4 класів психологічна службашколи розробила та провела загальношкільний виховний захід «Бал толерантності» , який дав можливість дітям ще раз закріпити знання про поняття «толерантність», ознаки та якості толерантної людини, повторити правила ввічливості та просто відпочити. Переможці були нагороджені грамотамиз присвоєним їм титулом: Міс та Містер Толерантність, Доброзичливість, Дружелюбність, Ерудиція, а глядачі -приємний настрій та насолоду від виступів своїх однокласників.

 

 

 

 

 

 

 

     Тренінгові заняття «Учимося розуміти й поважати інших», «Я і група», «Толерантність та нетерпимість», «Стежинка самопізнання» сприяли закріпленню знань у дітей про поняття «толерантність», «толерантна людина», «емпатія», «бар’єри спілкування», формували навички розуміння і прийняття людей з оточення, їх внутрішнього світу.

 

 

 

 

Переглядів: 589 | Додав: Володимирівна | Рейтинг: 5.0/5
Всього коментарів: 0
avatar