Головна » 2015 » Листопад » 16 » Тиждень Початкової школи
13:14
Тиждень Початкової школи

      Цікаво, весело та пізнавально для молодших школярів із  9 по 13 листопада  2015 року пройшов Тиждень початкової школи. Заходи, заплановані в рамках тижня,  охоплювали різні сфери діяльності учнів, розвивали творчість, спостережливість,  кмітливість, креативність.  Кожен день мав свою тематику:

  • 9 листопада - День родини
  • 10 листопада - День рідної мови
  • 11 листопада - День  математики
  • 12 листопада - День творчості
  • 13 листопада - День моєї країни

       Навіть самі назви днів тижня говорять про широку палітру цікавих заходів, які відбулися в учнівських колективах 2-4-х класів. Їх режисерами-постановниками виступали класні керівники, ентузіазм, творчий підхід яких допомогли зробити Тиждень початкової школи справжнім святом як для дітей, так і для дорослих.

       

 

 

 

 

 

 

      До Дня родини учні 2-Б класу (класний керівник Петровська І.О.) підготували  свято «Родина, родина – це вся Україна», на якому діти разом із батьками співали пісні, читали вірші,  брали участь у конкурсах.

  

 

 

 

 

 

 

      Учні 4-А класу у День української мови  провели урок-вікторину «Яке прекрасне рідне слово! Воно не світ, а всі світи». Малеча із задоволенням розгадувала завдання, підготовлені  класним керівником Моргун В.І.

    

 

 

 

 

 

 

         Королеві усіх наук –  математиці –присвятили  свою віртуальну подорож «Володарка істини» учні 4-Б класу  , метою якої було  розширення знань учнів, розвиток мислення, уваги, спостережливості, виховання інтересу до предмету. По запалу та активності вихованців  було видно, що класний керівник Олійник О.В., яка підготувала захід,  досягла своєї мети.

       Неабияке захоплення  учнів 3-4-х класів викликала конкурсна програма «Осінь-красуня творить дива», підготовлена  в День творчості педагогом-організатором Дегтярьовою К.М.

        І на завершення тижня класні керівники  Кириллова С.В., Місюра Л.Г.,  завідуюча бібліотекою  Мироненко О.І., музичний керівник Кизенко О.В. разом з учнями 2-3-х класів підготували літературно-музичний ранок «Жити в мирній Україні», на який були запрошені військові прикордонної служби, учасники АТО Галицький О.В. та Заболотний О.М..

       Тиждень початкових класів закінчився, та не закінчилася праця вчителів, які пробуждують творчість й пізнання, підтримують інтерес та бажання вчитися. Учителі початкових класів у котрий раз довели, що вони справжні фахівці своєї справи, а учні нащої школи – найрозумніщі, найкмітливіші, найталановитіші.

Переглядів: 453 | Додав: Володимирівна | Рейтинг: 5.0/7
Всього коментарів: 0
avatar