Головна » 2017 » Травень » 18 » Свято Матері
15:16
Свято Матері

     Травень – місяць, багатий на свята, найпишніша та найпрекрасніша пора весни. І одне з травневих свят в Україні називається просто, але стосується кожної людини, яка живе та ходить по землі. Це свято – День матері, що відзначається в нашій країні у другу неділю травня.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     Мама – це той світлий ангел, який все життя оберігає своїх дітей.

    Скільки поетів описували материнську любов та самопожертву, скільки пісень складено про материнську ласку та доброту, скільки надій і захоплення вкладають у це слово дитячі уста.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

      День Матері – це ще одна нагода висловити мамі свою вдячність та любов, побажати їй здоров’я та щастя, помолитися за неї. Саме так вітали своїх матерів учні 2-х класів Білопільської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №1.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     На свято до актової зали зібралося чимало гостей. Це працівники школи, мами другокласників, учні.

     Зі сцени лунали щирі привітання, ніжні пісні,  веселі гуморески, запальні танці. Радісним та щирим було свято. Мами, які прийшли на концерт, уважно слухали вітання, вдячно усміхалися та підтримували оплесками маленьких артистів. А зі сцени пролунало стільки пісень, віршів, теплих та щирих слів, що, здавалося, навіть природа вирішила привітати матусь теплим травневим сонечком.

 

Переглядів: 379 | Додав: Володимирівна | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
avatar