Головна » 2015 » Лютий » 12 » Спортсменка, розумниця й просто красуня
16:00
Спортсменка, розумниця й просто красуня

     Людину, про яку нижче піде мова, у Білопільській спеціалізованій школі №1 представляти не потрібно. Адже її там знає кожен. «Старанна, здібна, працьовита, відповідальна, наполеглива учениця», - усі як один відзиваються про дівчину вчителі.  А от для товаришів вона – надійний друг, справжній талант і, нарешті, просто красуня. Знайомтеся – Олена Цегельник.

                                                        

         Оленка – звичайна дівчина: чорнява, з довгою косою, веселим поглядом і ямочками на щоках. І тільки найближчі люди знають, що за дитячою наївністю причаїлася амбіційна й уже така доросла особистість. Вона ставить собі  мету й обов’язково досягає задуманого результату. Про таких, як наша Оленка недаремно говорять: «Відмінниця, розумниця, спортсменка й просто красуня».

         «За результатами навчання за курс школи ІІ ступеня отримала свідоцтво з відзнакою. Учениця успішно опановує навчальний матеріал. На уроках завжди уважна, активна, цілеспрямована. Має високий загальний розвиток, широкий кругозір, досконало володіє культурою мовлення. Їй властива гнучкість мислення, стійкість уваги», - говорить про школярку директор закладу Г.К.Оксененко.

         Шлях до успіху завжди тернистий. Не кожен зважується дійти до кінця, адже іноді доводиться багато чим жертвувати. Добросовісне навчання вимагає часу, зусиль і неймовірного бажання. Проте, як відомо, немає нічого неможливого. Наша Оленка встигає не лише за шкільною програмою, а й намагається виходити за її рамки, бо вдосконаленню немає меж. Дівчина - постійна призерка ІІ та ІІІ етапів Усеукраїнських предметних олімпіад, інтелектуальних і творчих конкурсів. Так, минулоріч  вона стала переможцем третього етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з основ правознавства, цього року  здобула перемоги в ІІІ етапі олімпіад з української мови й літератури, російської мови та світової літератури. Проте їй підкорюється не лише «олімпійське золото». Школярка – переможець Усеукраїнських конкурсів «Колосок», «Соняшник», «Гринвіч», Міжнародного математичного конкурсу «Кенгуру». У 2014-2015 н.р. стала переможцем  ІІ етапу Міжнародного мовно-літературно конкурсу учнівської та студентської  молоді ім.Т.Шевченка, ІІ етапу Міжнародного конкурсу знавців української мови ім.П.Яцика. Свій неабиякий усебічний розвиток ця юнка продемонструвала перемогою на конкурсі проектів ландшафтного дизайну загальноосвітніх навчальних закладів Сумської області «Школа мрій» та  успішним проходженням двох етапів Програми обміну майбутніх лідерів «FLEX». За високі досягнення в навчанні нещодавно школярка отримала стипендію голови Сумської обласної державної адміністрації.

         Як відомо, талановита людина – талановита в усьому. Наша Оленка лише доводить цю стару мудру істину. Дівчина намагається поєднувати заняття в школі із заняттями на танцювальному паркеті Районного будинку культури. Хореографічний колектив «Браво», учасницею якого є  Олена, незмінний учасник усіх заходів, що проходять у місті та районі, обласних та всеукраїнських фестивалів, конкурсів.

         Кажуть, що талант – це 5% Божої іскри та 95% - наполегливої щоденної роботи над собою. Олена Цегельник намагається дотримуватися цього правила й працювати, працювати, працювати для досягення своєї мети.

 

Переглядів: 538 | Додав: Володимирівна | Рейтинг: 5.0/5
Всього коментарів: 0
avatar