Головна » 2015 » Березень » 9 » «Соняшник»- це цікаво й відповідально
09:53
«Соняшник»- це цікаво й відповідально

     

 

      Патріотизм починається з малого: із любові до місця, де ти народився, де живеш, із любові до своєї батьківщини, до своєї історії, до рідної мови, до справи, яку ти виконуєш. Кожна людина, незалежно від віку, статі, посади, повинна бути патріотом, і немає значення, чи ти президент  країни, чи учень школи – твій патріотизм – у якості виконання справи, якою ти займаєшся.

      Українознавча гра «Соняшник» стала орієнтиром у формуванні національної свідомості, любові до рідної землі та залученні учнівського загалу до кращих здобутків національної культури в її мовному та літературному просторі.

    3 березня 2015 року відбулася VІ Всеукраїнська українознавча гра «Соняшник». Уже п’ятий рік поспіль учні нашої школи беруть активну участь у цих змаганнях.

     У 2014-2015 навчальному році учасниками гри стало 64 учні закладу. До неї залучилися школярі 5-11 класів. Упродовж трьох годин вони старанно працювали над виконанням досить оригінальних (і не таких уже й простих) завдань. Та справилися!

     Безперечно, участь дітей у Всеукраїнській українознавчій грі «Соняшник» допоможе виплекати креативних особистостей, патріотів, здатних гідно популяризувати рідне слово світовій спільноті, відстоювати інтереси рідної землі, захистити свій народ, вибудовувати шлях до щасливого майбуття, а значить – торувати шлях до Сонця. Недарма девіз цієї гри : «Від зернятка – до Сонця».

Переглядів: 442 | Додав: Володимирівна | Рейтинг: 5.0/6
Всього коментарів: 0
avatar