Головна » 2017 » Жовтень » 6 » Серця віддаємо вчителю
17:12
Серця віддаємо вчителю

   У прекрасну пору року приходить до нас учительське свято. Це час, коли шелестить падолистом осінь і снує в лузі мереживо бабиного літа, а червоні жоржини пломеніють над землею немов дарують весь свій жар любові нашим учителям…

    У Білопільській спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів №1 це свято проходить завжди по –особливому. Із самого ранку в кожному класі панувала святкова атмосфера, у коридорах гамірно, всі посміхаються, святково вдягнуті, у всіх чудовий настрій. Учні квітами та гарними побажаннями привітали вчителів.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    За шкільною традицією День працівників освіти ще й день учнівського самоврядування, тому уроки проводили старшокласники. Вони спробували себе в ролі учеників, на короткий час зрозумівши, яка важка й відповідальна вчительська професія.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   Традиційно була проведена акція «Учитель не повинен бути самотнім», під час якої учні 5-8-х класів відвідали та привітали учителів-пенсіонерів.

   Закінчився день святковим концертом, який підготували учні 10 класу на чолі із класним керівником Влізько Наталією Володимирівною.

   Було багато позитивних емоцій, сміху і сліз радості.

 

Переглядів: 377 | Додав: Володимирівна | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
avatar