Головна » 2017 » Березень » 27 » Рейд-перевірка стану збереження підручників, ведення учнівських зошитів, щоденників
16:56
Рейд-перевірка стану збереження підручників, ведення учнівських зошитів, щоденників

    Завідуючою шкільною бібліотекою Мироненко О.І., педагогом – організатором Дегтярьовою К.М., президентом учнівського самоврядування Котляр Дар’єю, членами міністерства праці та порядку Ліцман Дар’єю, Кобзенко Софією, Шестер Анастасією, Бієнко Мариною був проведений рейд-перевірка стану збереження підручників, ведення учнівських зошитів та щоденників.

   Перевірка показала, що найкращий стан ведення учнівських зошитів, щоденників, збереження шкільних підручників  в учнів 2-4-х  та 5-А класів. Поодинокі зауваження отримали учні 8-их, 5-Б, 6-А, 7-А класів. Найбільше недоліків виявлено в учнів 6-Б, 7-Б, 10, 11 класів.

    У багатьох учнів підручники не підписані: Рак Денис (6-Б кл.), Андрухов    Андрій  (6-Б кл.),     Кукса Поліна (6-Б кл.), Мироненко      Ольга (6-Б кл.), Ляхова Марія (6-Б кл.), Забродня Олена (6-Б кл.), Забродня Діана (6-Б кл.). Не   обгорнуті  й  не підписані підручники в Лєпьошкіна Дмитра (6-А кл.). Не обгорнуті, не підписані, не підклеєні підручники в Лук’янової Констанції (7-Б кл.). Також не підписані підручники в Семенченка Миколи (7-Б кл.), Ковзікова Вадима (7-Б кл.), Дорошенка Данила (7-Б кл.).

    Учні 9-11 класів підручників майже не носять. У щоденниках старшокласників не завжди є підписи батьків.

     Класні керівники систематично перевіряють зошити, щоденники учнів, ведуть відповідні записи.

    Хочеться побажати всім учням бережливо ставитися до шкільного майна, добросовісно виконувати учнівські обов’язки.

 

Переглядів: 600 | Додав: Володимирівна | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
avatar