Головна » 2016 » Травень » 20 » Прощання з Букварем
17:42
Прощання з Букварем

      Місяць травень багатий на свята, але незабутнє свято у перших класах, це свято – прощання з Букварем.

 

 

 

 

 

 

 

     Таке змістовне й цікаве свято відбулося у 1-А та 1-Б класах Білопільської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №1   18 травня.  Це був своєрідний звіт – концерт учнів 1-х класів, режисерами та сценаристами якого стали класні керівники тавихователі першого класу. З нагоди радісного і разом з тим трішки сумного свята в житті першокласників  зібралися маленькі першачки,  їхні вчителі, вихователі, та найрідніші люди – батьки.

       Прощання з Букварем – свято, на якому першокласники прощаються зі своїм найпершим і головним підручником – Буквариком. Здається, тільки вчора прийшли до школи на перший дзвоник, а вже – закінчують перший клас. Саме з Букваря починається цікавий шлях у світ знань.

 

 

 

 

 

 

     Перед присутніми розгорнулося святкове дійство. Святкова атмосфера, жарти, веселі пісні, інсценівки не залишили  байдужими нікого. Гості дізналися, які діти красномовні, як виразно декламують вірші, знають багато пісень, вміють танцювати та розігрувати справжні театральні сценки. Свято порадувало і дітей, і вчителів, і батьків.Батьки пишалися своїми дітьми та вдоволено фіксували свято на фотоплівки.

       Привітала зі святом першокласників  і директор школи Оксененко Галина Кузьмівна: « Сьогоднішнє свято — це ваша перша сходинка в шкільному житті, яку ви подолали власною працею. Ви навчилися читати й писати, спілкуватися рідною мовою, краще розуміти оточуючих, а головне – здружилися. Бажаю Вам протягом усього життя не розлучатися із книгою, тому що сторінки книжок всіх Вас доброго навчать, працювати і учитись, й Батьківщину шанувать.»

     Свято закінчилось та спогади про нього будуть з Вами все життя. Гарної Вам мандрівки стежинами знань, маленькі школярі!

      Попереду літні канікули, тож тепер відпочивайте, набирайтесь сил і здоров’я!

 

 

 

Переглядів: 568 | Додав: Володимирівна | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
avatar