Головна » 2015 » Листопад » 3 » Як добре, що є КАНІКУЛИ!
11:57
Як добре, що є КАНІКУЛИ!

     Погожого жовтневого дня група учнів 9-го ( кл. керівник Т. М. Стрельченко) і 5-го класів ( кл. керівник О. Є. Галич) Білопільської спеціалізованої школи І- ІІІ ступенів № 1 відвідала м. Харків.

 

 

 

 

 

 

 

 

    Перша зупинка - зоопарк Фельдмана! Ніколи ще дітлахи не бачили такої охайної, великої території з незвичайним ландшафтним дизайном, спеціально створеним для утримання тварин і птахів. А що вже награлися в особливому вольєрі разом з ласкавими маленькими козенятами, мікросвинками, курчатами! Нафотографувалися біля ошатних оригінальних клумб і скульптур! Буде про що розповісти на уроках біології.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

      Зупинка друга - планетарій ім. Ю. Гагаріна. Зоряне нічне небо, розповідь про планети і космічні простори, відеосюжет про перебування космонавтів на орбітальній станції, примхи й небезпеки невагомості - все це надовго запрам'яталося учням, стало грунтовнім додатком до вивчення астрономії й фізики.

      Та все ж найкращі і бурхливі враження викликала зупинка третя - центр розваг Шато-Ледо! Фігурні па на льодовому катку, роледромі, сеанси 7D та 11D, ігрові автомати різних калібрів, посиденьки в Макдональдсі зробили цей екскурсійний день незабутнім.

     Повертаючись, насолоджувались комфортним транспортом, переглядали відеозаписи з популярним " кварталом-95" та фільмом "Форсаж", подумки згадували побачене і дякували туристичній фірмі м. Суми " На набережній" за таку вдало підібрану й цікаву програму.

     Як добре, що є КАНІКУЛИ!

Переглядів: 451 | Додав: Володимирівна | Рейтинг: 5.0/7
Всього коментарів: 0
avatar