Головна » 2017 » Квітень » 3 » Підтримка воїна АТО
09:01
Підтримка воїна АТО

     28  березня 2017 року відбулася зустріч учнів 8-11-х класів із колишнім випускником школи, учасником АТО Ярковим Віталієм.  У 2002 році він закінчив 9 класів. Учителі пам’ятають  його завжди життєрадісним, товариським, вихованим та дисциплінованим учнем..

    У минулому році Віталій підписав контракт зі Збройними силами України і на сьогодні проходить службу у складі 72-ї окремої механічної бригади. Під час виконання одного з бойових завдань під Авдіївкою отримав травму. Зараз перебуває на лікуванні.

    На зустріч до школи завітали голова Білопільської РДА Верещагін В.Ф., голова Білопільської районної ради Дурноп’ян В.І., заступник голови Білопільської РДА Нестерович О.В., голова Білопільської районної ради ветеранів Козлова Л.М., головний спеціаліст відділу освіти Білопільської РДА Бабенцова І.М. Вони підтримали воїна, вручили кошти для лікування. Не залишилися байдужими й вчителі школи, зібравши посильну допомогу для віталія. Школярі подякували захиснику за мирне небо, привітали Віталія, вручили квіти, подарували сувеніри. Старшокласники пообіцяли рівнятися на мужніх воїнів і стати справжніми патріотами своєї держави, боротися за волю, честь і за народ.

    Хай живе Україна! Слава Україні  - героям слава!

Переглядів: 482 | Додав: Володимирівна | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
avatar