Головна » 2017 » Вересень » 8 » Перший дзвоник
13:10
Перший дзвоник

     1 вересня, на День знань, у всіх школах України пролунав перший дзвоник. Святково вбрані учні з різнобарвними букетами, усміхнені вчителі та батьки, одинадцятикласники з жовтими та блакитними кульками зібралися на урочисту лінійку в приміщенні навчального закладу. На свято завітали почесні гості: голова Білопільської районної державної адміністрації Верещагін В.Ф., депутат Сумської обласної ради Христій Ю.Г., в.о. начальника відділу освіти Бабенцова І.М., старший лейтенант ПЧ «Білопілля» Юрчук А.Ю., учасник АТО Хацько О.В.

     Із початком нового навчального року всіх присутніх привітала директор школи  Оксененко Г.К. Галина Кузьмівна відзначила кращі батьківські комітети за проведений улітку ремонт у кабінетах і вручила подяки батьківським комітетам 2-Б, 6-А, 7-А, 10 класів. Директор подякувала районну владу за виділені кошти на проведення в школі ремонтних робіт, зокрема заміну труби системи теплопостачання, облаштування нових санвузлів.

     Голова Білопільської райдержадміністрації Верещагін В.Ф. після привітання вручив сертифікат на одержання Районної стипендії кращій учениці  школи одинадцятикласниці Говорушенко Анні. Схвально зустріли присутні повідомлення депутата обласної ради Христія Ю.Г. про те, що він фінансує придбання нових вікон для актової зали школи. Оце так подарунок!

     Опісля до усіх звернулися першокласники, які пообіцяли «з’їсти» граніт науки та ще й «дати фору» в успішності й поведінці старшокласникам. Одинадцятикласники вручили малечі подарунки та передали ключ від Країни знань.

     Веселим флешмобом привітали всіх учні молодшої школи, які влітку відпочивали в пришкільному таборі «Веселка». А учениця 6-А класу Степаненко Аліна виконала пісню «Рідний край». Із цією піснею Аліна виступала на масштабному пісенному конкурсі «Яскраві діти України» у м. Суми. Перший дзвоник, який надали учень 11 класу Кобзенко Владислав та учениця 1-А класу Домашенко Анна, запросив учнів на перший урок до класних кабінетів. Цього дня для всіх учнів школи пройшов перший урок на тему: «Україна –європейська держава».

 

Переглядів: 473 | Додав: Володимирівна | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
avatar