Головна » 2015 » Вересень » 6 » Перший дзвоник
22:25
Перший дзвоник

    

 

 

 

      Сьогодні, 1 вересня, у всіх школах України пролунав перший дзвоник, який сповістив про початок нового навчального року.

 

 

 

 

 

 

 

       Перший день осені подарував нам сонячні посмішки та веселий настрій. На шкільному подвір’ї зібралися вчителі, учні, батьки, гості. Ведучі свята, учениця 10 класу Котляр Дар’я та учениця 11 класу Планіда Марта, розпочали святкову лінійку та запросили на неї першокласників разом із учителями Кравцовою Світланою Володимирівною та Романенко Риммою Володимирівною. Усі радісно вітали маленьких, трішки розгублених учнів 1-х класів, а їх у цьому навчальному році рекордний набір, аж 70…

 

 

 

      Привітала присутніх із початком нового навчального року директор школи Галина Кузьмівна Оксененко, вручила  почесні грамоти та подяки членам педагогічного колективу та батьківському комітету за активну співпрацю із закладом.

     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

      Із вітальними  словами виступили почесні гості свята: Сіденко І.О., начальник управління соціального захисту населення Білопільської РДА, Мельник В.В., начальник Білопільського районного управління юстиції, Зарко Ю.В., Білопільський міський голова, Слабченко Г.П., керуюча Білопільським відділенням «Приватбанку». Вони побажали школярам, аби новий навчальний рік приніс багато знань та успіхів. Батькам – радості та гордості за своїх дітей, учителям – успішної роботи, творчості й любові до учнів.

         І ось настав час познайомитися із першокласниками. Вони розказували вірші, співали пісні, виконували руханки. А потім – подарунки від одинадцятикласників.

           

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

       Магістр знань вручив учням ключ до пізнання, Новий навчальний рік – символічну підкову на щастя, а Королева Знань чарівною паличкою перетворила дітей на справжніх учнів і подарувала святковий незабутній феєрверк, після якого прозвучав перший дзвоник.

            

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

       За доброю традицією батьки провели дітей до школи із рушниками та обсіяли зерном на щастя, на долю, на довгі й мирні літа.

    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

          Цього дня в усіх класах відбувся перший урок, присвячений Україні, подіям, які відбуваються на Сході, патріотизму, майбутньому України. Визначальним мотивом першого уроку став девіз «Це так, як дихати – любити Україну» та провідний висновок «Вітчизна – це не хтось і десь, я – те ж Вітчизна!».

           Перший день навчального року відзначився святковістю, урочистістю, добрим настроєм та оптимізмом.

              Бажаємо всім наснаги, здоров’я та успіхів у 2015-2016 навчальному році.

 

Переглядів: 662 | Додав: Володимирівна | Рейтинг: 4.9/10
Всього коментарів: 0
avatar