Головна » 2017 » Листопад » 3 » Осінні розваги
17:11
Осінні розваги

Осінь, осінь, листопад..

Жовте листя стеле сад.

За моря в краї далекі

Відлетіли вже лелеки.

Хмари небо затягли,

Вітер виє з-за гори…

Осінь, осінь, листопад.

   Уже відлетіли у вирі останні журавлині ключі, у прощальному танку кружляє багряне листя. Надворі осінь. прекрасна, чудова пора. У цю пору року у Білопільській спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів №1 проходять осінні свята.

   Відбулася конкурсно-розважальна програма для учнів 5-7-х класів «Безмежна осені краса». За звання найкращої пари змагалися: Куриленко Богдан, Влізько Софія (5-А кл.), Орєшник Єгор, Федоренко Діана (5-Б кл.), Дударєв Денис, Катрич Мілана (6-А кл.), Крицький Ігор, Степаненко Аліна (6-Б кл.),  Гурин Максим, Щербаченко Дар’я  (7-А кл.), Шамрай Владислав, Кукса Поліна (7-Б кл.).

   Чого тільки не робили хлопці та дівчата. Наввипередки збирали ланцюжок із скріпок, угадували із заплющеними очима цукерки на смак, мали змогу показати свої інтелектуальні здібності.

    Родзинкою заходу став конкурс «Світ танцю». Пари показали свій артистизм, любов до танцю. Упродовж заходу вболівальники активно підтримували своїх конкурсантів.

   За підсумками п’ятьох конкурсів у номінації «Наелегантніша пара» перемогли Куриленко Богдан та Влізько Софія (5-А кл.), у номінації «Найзагадковіша пара» стали Орєшник Єгор та Федоренко Діана (5-Б кл.), у номінації «Найчарівніша пара» здобули перемогу Катрич Мілана та Дударєв Денис (6-А кл.), у номінації «Найтолерантніша пара» стали Крицький Ігор та Степаненко Аліна (6-Б кл.), у номінації «Найстильніша пара» стали Шамрай Владислав та Кукса Поліна (7-Б кл.). Переможцями в номінації «Найкраща пара» стали Гурин Максим та Щербаченко Дар’я   (7-А кл.).

   Продовжили естафету осінніх розваг учні 8-11 класів. Для них була проведена за ініціативи учнівського самоврядування конкурсна програма «Осінні мотиви». Старшокласники мали змогу випробувати себе в різних конкурсах, розвагах.

   Продовжився захід святковою дискотекою.

Переглядів: 310 | Додав: Володимирівна | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
avatar