Головна » 2016 » Листопад » 11 » Осінні подорожі
13:11
Осінні подорожі

     Канікули – це особлива пора, коли можна відпочити від уроків. Для учнів нашої школи осінні канікули пройшли цікаво та змістовно. Працювали гуртки, проводилися  спортивні змагання. Учні працювали над проектами, готувалися до предметних олімпіад.

     Велику кількість позитивних емоцій та вражень подарували учням подорожі до різних історичних місць нашої Батьківщини.

      Учні 9-го класу разом з класним керівником Влізько Н.В. здійснили цікаву пізнавальну екскурсію до національного історико-культурного заповідника «Гетьманська столиця» в місті Батурин. Учасники екскурсії оглянули пам’ятки історії містечка – славної гетьманської столиці Дем’яна Многогрішного, Івана Самойловича, Івана Мазепи, Кирила Розумовського. Із захопленням школярі вислухали екскурсоводів Музею археології Батурина, Кочубеївського парку та палацу К.Г. Розумовського. Наші учні познайомилися з частинкою історії України.

     Група учнів 4-8-х класів під керівництвом Галич О.Є. та Дрозденко Н.М. відвідали Ніжин – місто знаменитих церков і студентів. Запам’яталися дітям дивні пам’ятники міста: пам’ятник огірочкам (саме на цих землях цей овоч дуже смачний) і М.В. Гоголю – перший в світі пам’ятник українським письменникам. Побували на території Ніжинського педагогічного університету імені М.В. Гоголя, який закінчили багато відомих особистостей. Чудове враження справила екскурсія до фабрики м’якої іграшки.

    А учні 3-А, 4-Б класів разом із вчителями Місюрою Л.Г., Кирилловою С.В. та 5-х класів (класні керівники Нєшта О.І. та Сідьорко І.А.) побували у  садибі зеленого туризму «Вакулина байка».

     Екскурсії пройшли швидко та весело, бо програма, яку підготували для школярів, була дуже цікавою та змістовною: катання на конях, уроки стрільби з лука, козацькі розваги. Діти грілися в козацькому курені біля грубки і частували смачні українські страви.

      Такі екскурсії розкривають найцікавіші сторінки книги історії України.

Переглядів: 371 | Додав: Володимирівна | Рейтинг: 5.0/6
Всього коментарів: 0
avatar