Головна » 2016 » Вересень » 20 » Обласний форум патріотичного виховання
17:08
Обласний форум патріотичного виховання

        16-17 вересня 2016 року соціальний педагог школи Ткаченко А.І. взяла участь у ІІ етапі Обласного форуму патріотичного виховання, який відбувся у селі Барілівка Краснопільського району на базі садиби сільського зеленого туризму "Грунівська січ".

   

 

 

 

 

 

 

      Мета форуму - сприяння розвитку та впровадження дієвої системи патріотичного виховання в Сумській області. Організаторами була розроблена дводенна програма навчання для представників районів Сумської області. Робота проводилась за секторами: "Таборування", "Вишколи. Військово-патріотичні ігри", "Громадянська освіта". Цікавинками форуму були: Майстер-клас з виготовлення ляльки-мотанки, урок верхової їзди, ватра-коло знайомств, ранкова руханка на Лисій горі, ярмарка-презентація проектів патріотичного виховання.

       Питання патріотичного виховання є дуже актуальним у наш час, тому в рамках виховного процесу нашої школи ми продовжуємо формувати високу патріотичну свідомість, почуття любові до України, готовності до виконання горомадських і конституційних обов'язків.

 

      

 

Переглядів: 424 | Додав: Володимирівна | Рейтинг: 5.0/6
Всього коментарів: 0
avatar