Головна » 2016 » Січень » 25 » Новорічна казка
11:48
Новорічна казка

     Новий рік… Мабуть, кожен із нас очікує від цього свята якогось дива. І це диво в нашій школі відбулося завдяки старанню учнів, учителів, батьків.

 

 

 

 

 

 

 

     Готуючись до Нового року, усі прикрашали класні кімнати, коридори. Особливо постаралися учні 10-го та 11-го класів, які оформили вестибюль та фойє біля актової зали. Дивовижні витинанки з’явилися на вікнах школи. Важко було визначити переможця в конкурсі «Еко Ялинка 2016», бо кожен клас проявив неабияку творчість та  майстерність під час виготовлення композицій.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     25 та 26 грудня в школі пройшли новорічні ранки та вечори. Кожний із таких заходів став незабутнім феєричним святом, особливо для учнів 1-4-х класів, адже вони зустрілися з казковими героями: Дідом Морозом та Снігуронькою. А ще й тому, що діти й самі були учасниками дійства. Убрані в яскраві новорічні костюми, хлопчики й дівчатка декламували вірші, спрівали веселих пісень, танцювали та кружляли в хороводах, брали активну участь у  конкурсах та іграх.

 

 

 

 

 

 

 

       Цікавим і веселим  було новорічне свято для  5-7-х класів. Учні 6-А класу представили дійство про новорічні пригоди Діда Мороза, Снігуроньки, Нового року, Солохи, Чорта, Кощея, Баби Яги. Усі із захопленням зустрічали героїв позитивних і не дуже. Під час свята не було коли нудьгувати, було весело й цікаво.

 

 

 

 

 

 

 

     Кожен клас підготував новорічний номер художньої самодіяльності. Співали, танцювали, виконували акробатичні етюди.

         У кінці новорічного дійства всі персонажі побажали дітям гарних свят і веселих канікул.

        Новорічну виставу «Вечори на хуторі Білопілля» організували для старшокласників учні 11-го класу. Яскравими були виступи  Солохи, Оксани (Кисельов К.), Наталки, Вакули (Андріящук Р.), Дяка (Струков А.), Пацюка (Бородін А.), Чорта (Яценко Д.). Українські пісні, танці додавали особливого колориту новорічному святу. Наприкінці учні привітали всіх із Новим 2016 роком, побажали міцного здоров’я, щастя, радості, злагоди.

          Святковий настрій підтримували чудово прикрашений зал та красуня ялинка.

       Під час свят усі відмінники, переможці олімпіад, конкурсів, спортивних змагань отримали відзнаки, подарунки та солодощі.

 

           

Переглядів: 513 | Додав: Володимирівна | Рейтинг: 5.0/8
Всього коментарів: 0
avatar