Головна » 2017 » Січень » 10 » Нове обладнання
13:55
Нове обладнання

     Нещодавно, у рамках соціального проекту, зав­дяки домовленостям Уря­ду України з Китайською Народною Республікою, Сумщина отримала 633 сучасних комп'ютери на загальну суму понад 8 мільйонів гривень. З них, 13 комп'ютерів отримала Білопільська спеціалізо­вана школа І-ІІІ ступенів №1. Навчальний заклад постійно бере участь у різноманітних програ­мах щодо впровадження інформаційних техно­логій в освітній процес, комп'ютерних конкурсах, тому вже має комп'ютер­ні класи, сучасне цифро­ве обладнання і завдяки цьому учні школи успіш­но вступають до вишів, а поповнення класів новою оргтехнікою тільки при­множить такі можливості.

 

 

 

 

 

 

     Вручити цінні подарунки до школи завітали голова Білопільської райдержадміністрації В.Ф. Верещагін та депутат Сумської обласної ради Ю.Г. Христій.

 

 

 

 

 

 

 

       «Китай – це країна, яка динамічно розвивається і яка завдяки своїм зусиллями стрімко рухається вперед. Я хочу, щоб подарунки, які ми отримали з КНР, допомогли вам стати освіченими людьми та завжди досягати поставленої мети», - звернувся до школярів очільник району. А ще зазначив, що комп’ютери – це добре, але надворі зима, тому, тепло одягнувшись, треба брати ковзани та поспішати на вулицю.

 

 

 

 

 

 

 

      Діти, батьки та вчителі подякували за приємний подарунок. Він стане в нагоді для всіх учнів закладу.

Переглядів: 328 | Додав: Володимирівна | Рейтинг: 5.0/5
Всього коментарів: 0
avatar