Головна » 2015 » Січень » 31 » Незабутня зустріч
20:21
Незабутня зустріч

     Минають дні. Проходять роки… Учні прощаються зі школою, ідуть у нове самостійне життя. Вони обирають різні професії, обіймають неабиякі посади, набираються досвіду, мужніють, стають дорослими…

      Школа гордиться своїми випускниками! І як приємно, коли вони знову через багато років зустрічаються в рідному навчальному закладі.

 

 

 

 

 

 

 

 

     У суботу, 31 січня, до Білопільської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №1 завітали випускники закладу різних років. Атмосфера в залі була хвилюючою, сповненою приємних спогадів. Хтось зовсім недавно залишив улюблену парту, а для когось останній дзвоник пролунав десятки років тому. Та всіх об’єднували вчителі, пам’ятні уроки, галасливі перерви, веселі концерти, дружба, перше кохання, цікаві екскурсії, що залишаються в пам’яті назавжди.

     

 

 

 

 

 

 

 

 

     Теплими словами та найкращими побажаннями зустріла випускників школи директор закладу Оксененко Г.К.  Для гостей святкового вечора учнями  11-х класів була підготовлена цікава програма: музичні вітання від Сауленко Олени та Сахненко Яни, запальні танці у виконанні хореографічного колективу «Імпульс» (керівник Забобуріна С.А.), жарти та сюрпризи, сценки про шкільне життя, флешмоб… А далі – екскурсія школою, довгоочікуване спілкування зі  своїми вчителями, однокласниками.

           

 

 

 

 

 

 

 

 

     Роки летять, але наша школа не старіє, вона змінюється, прагне бути завжди сучасною, комфортною для своїх учнів, адже саме тут проводить свої найкращі роки життя людина. І двері її кожного дня відчинені для своїх колишніх випускників.

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     Залишайтеся завжди з нами!

Переглядів: 605 | Додав: Володимирівна | Рейтинг: 4.6/11
Всього коментарів: 0
avatar