Головна » 2016 » Травень » 4 » Наш мовний отримав статус «GoGlobal camps»
08:39
Наш мовний отримав статус «GoGlobal camps»

    

  

 

  У рамках Року англійської мови в Україні Громадська організація GoGlobal разом із Міністерством освіти і науки України, компанією Microsoft та партнерами працює над розробкою нового формату дитячих пришкільних таборів – таборів із поглибленим вивченням англійської мови. Проект отримав назву «GoGlobal camps».

    На даний момент більш ніж 3 тисячі шкіл з усієї України попередньо зголосилися цього року організувати мовні табори на базі навчальних закладів. Близько 150 з них, за результатами мотиваційного конкурсу, отримають статус «GoGlobal camps».

     19 квітня комітет по відбору таких загальноосвітніх навчальних закладів визначився з переможцями. На основі поданих школою матеріалів статус «GoGlobal camps» отримує наш мовний табір.

     Заклад має власний досвід організації роботи літнього мовного табору влітку 2015 р., а цьогоріч ми теж плануємо охопити цікавим і насиченим дозвіллям своїх вихованців. До того ж, тепер за результатами конкурсу до роботи в нашому таборі  буде залучено іноземного волонтера – носія мови. Його завдання – дійова допомога вчителям англійської мови в організації та проведенні різноманітних навчальних та розважальних заходів для дітей, ігрових та спортивних активностей.

     Звичайно, це лише сприятиме поглибленню знань учнів з англійської мови та удосконаленню їх практичних комунікативних умінь.

     Тож чекаємо з нетерпінням дзвінкоголосого літа!

Переглядів: 401 | Додав: Володимирівна | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
avatar