Головна » 2016 » Листопад » 24 » Наш дух не зламати, свободу не вбити
16:02
Наш дух не зламати, свободу не вбити

     До Дня Гідності та Свободи учні нашої школи провели молодіжно-патріотичну акцію «Наш дух не зламати, свободу не вбити» для учнів навчальних закладів міста. Захід проходив у актовій залі відділу освіти. На ньому були присутні голова Білопільської районної державної адміністрації Верещагін В.Ф., заступники голови  Нікітенко О.В., Нестерович О.В., начальник відділу освіти Варавка Н.О., представники громадськості, воїни АТО.

     Учасники заходу розповіли про події, які назавжди залишилися в пам’яті українців. Був зроблений короткий екскурс в історію, нагадано про Помаранчеву революцію 2004 року та знакові події, пов’язані з Революцією Гідності, початком Євро майдану. Присутні  переглянули відео «Обличчя майдану»,  ушанували хвилиною тиші пам'ять тих, хто віддав своє життя за нашу незалежність, загинув за світле майбутнє України, за мир і спокій у нашій державі.

     Під час заходу звучали пісні про козаків, Україну, мужніх бійців АТО.

     Закінчилося дійство патріотичним флешмобом, усі присутні в залі, тримаючи символічних жовто-блакитних голубів, повторювали слова:

За Україну!

За мир!

За спокій!

Слава Україні! Героям слава!

     Ми повинні підтримувати нашу країну тв. Один одного. Саме сьогодні, у цей час, маємо проявити свою любов до рідної землі. Зараз нашій країні як ніколи, потрібно бути єдиною та згуртованою.

     По закінченню свята учнівська молодь міста ушанувала героїчну пам'ять усіх, хто віддав своє життя на захист свободи та незалежності України. Почесною ходою всі пройшли вулицями міста, поклали квіти та голубів до пам’ятників Т.Г. Шевченку, меморіалу Воїну-визволителю, воїнам-афганцям та загиблим воїнам АТО.

 

Переглядів: 342 | Додав: Володимирівна | Рейтинг: 5.0/6
Всього коментарів: 0
avatar