Головна » 2015 » Лютий » 17 » На крилах любові
10:55
На крилах любові

    Ось уже 17 століть поспіль закохані всього світу відзначають найромантичніше свято – День Святого Валентина. Цей день називають днем закоханих.

      У п’ятницю, 13 лютого, у Білопільській спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів №1 зранку відчувалася атмосфера свята. Оригінальні, неповторні валентинки, виготовлені з любов’ю учнями 5-8 класів прикрасили «Палітру творчості». Учні вітали один одного зі святом, даруючи валентинки.

 

 

 

     Члени учнівського самоврядування підготували для старшокласників конкурсно-розважальну програму «Серця двох». Титул  «Валентин і Валентина» виборювали  пари: Гнатенко Олександр та Бієнко Марина (9-А кл.), Куваєв Богдан та Кобзенко Софія (9-Б кл.), Кисельова Ксенія та Славко Андрій (10 кл.),  Терещенко Денис та Цимбал Альона (10 кл.). кожна пара представляла певний  молодіжний стиль.  Пара з 9-А класу Гнатенко Олександр та Бієнко Марина виступала в стилі байкерів, Куваєв Богдан та Кобзенко Софія (9-Б кл.) були шанувальниками хіп-хопу, запальних стиляг представляла пара із 10 класу Кисельова Ксенія та Славко Андрій. Сучасних мажорів представляли Терещенко Денис та Цимбал Альона (10 кл.).

     Глядачів вразила ерудиція, кмітливість, артистичність, фантазія кожної пари.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     Нелегко було членам журі вибрати кращу пару.

     У номінації  «Несподіванка»  перемогу здобули Гнатенко Олександр та Бієнко Софія (9-А кл.), Куваєв Богдан та Кобзенко Софія перемогли в номінації «Стильність»,  переможцями «Креативу» стали Кисельова Ксенія та Славко Андрій (10 кл.). Почесний титул «Валентин і Валентина» по праву отримали Терещенко Денис та Цимбал Альона (10 кл.).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

      Родзинкою цього дня стала персональна виставка живопису учениці 10 класу Ліщинської Вікторії під назвою «У світі я і світ у мені».

Переглядів: 586 | Додав: Володимирівна | Рейтинг: 5.0/6
Всього коментарів: 0
avatar