Головна » 2016 » Листопад » 20 » Міжнародний день толерантності
15:47
Міжнародний день толерантності

            16 листопада ми відзначали Міжнародний день толерантності ( терпимості). Традиційно із 14 по 18 листопада у школі пройшов Тиждень толерантності під гаслом «Толерантність урятує світ». В усіх учнівських колективах були проведені тренінгові та практичні заняття, бесіди, виховні години на дану тематику.

 

 

 

 

 

 

 

 

            Для учнів 3-4 класів психологічна служба нашого закладу організувала та провела загальношкільний виховний захід «Бал толерантності». На ньому діти закріпили свої знання про поняття «толерантність», якості толерантної людини, презентували свої емблеми й символи толерантності та просто відпочили, отримавши масу позитивних емоцій у затишній дружній атмосфері. Під кінець свята у королівстві толерантності було обрано Міс та Містера Толерантність. Ними стали учні 4-Б класу Федоренко Діана та Шапошник Владислав.

 

 

 

 

 

 

 

            Також цікаво пройшов і психологічний квест «Толерантність у нашому житті». Учні 7-8 класів від станції до станції виконували різні завдання, наближаючись до розкриття таємниці символів толерантності та бажаної перемоги. Квест був дуже захоплюючим, згуртував учнів і залишив приємні спогади не лише в учасників, а й в організаторів гри. Перемогу здобули учні 8-А класу.

Переглядів: 396 | Додав: Володимирівна | Рейтинг: 5.0/5
Всього коментарів: 0
avatar