Головна » 2014 » Вересень » 30 » Місячник «Увага! Діти на дорозі»
16:34
Місячник «Увага! Діти на дорозі»

          Зміцнення правопорядку й гарантування безпеки дорожнього руху – одна з важливих проблем сьогодення. Тому надзвичайно актуальною стала мета всіх шкільних заходів у рамках місячника «Увага! Діти на дорозі». А це збереження життя й здоров’я учнів, профілактика дорожньо-транспортного травматизм.                                  

                 Загальнообов’язковими стали детальні інструктажі з правил безпечної поведінки на дорогах, проведені в усіх класах. У школі поновлено зміст куточка «Абетка дорожнього руху». Цікаво пройшли години спілкування «Безпека на дорогах» (1-2 кл.), навчальні ігри «Правила дорожні – не слова порожні» (3-4 кл.), зустріч учнів 5-6 кл. з начальником районної Державтоінспекції Третяком Віталієм Юрійовичем. Учні старших класів були залучені до проведення тематичного брейн-рингу «Ми зразкові пішоходи». Знання в наданні першої медичної допомоги набували семикласники й восьмикласники під час практичних занять під керівництвом учителя основ здоров’я Красовської Т.Ф. усі молодші школярі переглянули мультиплікаційний фільм «Азбука безпеки на дорозі».

            Справжнім подарунком школі від Білопільської міської ради стало встановлення на дорозі  перед закладом пристрою для зменшення швидкості руху автотранспорту.

                  Дякуємо дорослих за турботу!

Переглядів: 798 | Додав: Володимирівна | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
avatar