Головна » 2018 » Лютий » 8 » Місце зустрічі – Білопільська спеціалізована школа №1
14:16
Місце зустрічі – Білопільська спеціалізована школа №1

         Дитинство – добра, світла пора в житті людини, пора, коли дорослі проблеми тебе обходять, а найбільшою бідою вважається завтрашня контрольна з фізики. Навчаючись у школі, кожному швидше хочеться стати її випускником, а закінчивши – хоча б на мить повернутися назад, сісти за «рідну» парту та написати десяток таких контрольних…

      Зустріч випускників – одне з найважливіших свят будь-якої школи. Це велике  родинне свято, під час якого колишні учні зустрічаються зі своїм дитинством, пригадують незабутні уроки, шалені перерви, веселі концерти, цікаві екскурсії, віддають шану вчителям, які були поряд цілих 11 років.

           3 лютого в Білопільській спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів №1 у теплій атмосфері справді родинного свята зібрались у актовій залі колишні вихованці, а тепер юристи, лікарі, програмісти, фармацевти, бізнесмени, вчителі, водії, інженери – усі знавці власної справи. Цього дня вони змінили  всі свої плани і на кілька годин з дорослих, поважних, упевнених Тетяни Іванівни чи Сергія Миколайовича перетворилися на сором’язливих Тетянку та Сергійка.

    У привітальному слові директор школи Оксененко Галина Кузьмівна підкреслила, що незважаючи на давню історію, школа крокує в ногу з часом, розповіла про сьогодення рідного навчального закладу, його здобутки, побажала щасливої долі й світлих горизонтів колишнім вихованцям.

         Ведучі вечора – девятикласниці Трачук Ольга та Домашенко Даря- намагалися створити атмосферу свята, проводили конкурси, організовували цікаві дійства. Для дорогих гостей учні школи підготували музичні номери та запальні танці, акробатичний етюд, сценку зі шкільного життя.    

         Зі словами вдячності до вчителів, які сіють у своїх вихованцях зерна добра та знань звернулася випускниця 2016 року Марта Планіда, президент учнівського самоврядування 2014-2016 рр. Вона підкреслила, що школа стала для неї гарним стартовим майданчиком на шляху до омріяної мети.

         Приємним подарунком для вчителів та всіх присутніх став виступ колишніх учасниць шкільного  ансамблю «Гармонія» , випускниць Сахненко Яни, Тютюнник Оксани, Сауленко Олени, Друзєвої Лізи, Планіди Марти та їх музичного керівника Олени Володимирівни Кизенко.

         По завершенню концертної програми, випускники пройшлися коридорами рідної школи, завітали до своїх класів та поспілкувалися один з одним та класними керівниками у більш спокійній, «неформальній» та дружній атмосфері.

         І хоч вечір-зустріч закінчився, школа завжди радо вітає своїх учнів та чекає на них!

Переглядів: 450 | Додав: Володимирівна | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
avatar