Головна » 2016 » Квітень » 25 » «Мій світ психології» – крок до пізнання себе
14:11
«Мій світ психології» – крок до пізнання себе

       Із метою підвищення психологічної  культури учнів у період із лютого до квітня 2016 року серед учнів 9-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів  Сумської області був проведений  дистанційний проект «Мій світ психології».

 

 

 

 

 

 

       Проект проходив у ІІ етапи, кожен із яких складався з двох частин – тестові завдання з психології та відкриті завдання, що передбачають власні судження , дослідження, створення нового результату.

       Учениці  10-го класу нашої школи Бієнко Марина та Котляр Дар’я  спробували свої сили й взяли участь у цьому проекті. За проявлену оригінальність, креативність, новизну  у своїх роботах  дівчата ввійшли до числа переможців із 160 учасників області.

 

 

 

 

 

 

         У переддень всеукраїнського Дня психолога – 19 квітня 2016 року в Сумському обласному інституті післядипломної педагогічної освіти відбувся V обласний Психологічний Форум. У цьому році він присвячений 25-річчю психологічної служби системи освіти України. Саме на цьому заході були нагороджені переможці обласного дистанційного проекту для старшокласників загальноосвітніх навчальних закладів «Мій світ психології», серед яких і наші вихованиці!

         Ми щиро вітаємо дівчат із перемогою. Бажаємо  бути впевненими у своїх можливостях, не зупинятися на досягнутому й увесь час прагнути до вдосконалення, а «Мій світ психології» кожному допоможе в цьому!

 

 

 

 

Переглядів: 558 | Додав: Володимирівна | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
avatar