Головна » 2015 » Квітень » 3 » Ми знову серед лідерів
13:46
Ми знову серед лідерів

        Цьогоріч серед учнів нашого закладу найбільша в районі кількість призерів ІІІ етапу Всеукраїнських олімпіад з базових дисциплін та ІІ (обласного) етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України. Це їх ушановували освітяни Білопільщини на традиційному святі у відділі освіти 02 квітня. Щирі слова вітання й нагороди заслужено отримали Цегельник Олена (за дві перемоги!), Сиворакша Ангеліна (за дві перемоги!), Узька Марина. Велика подяка їх  учителям, які доклали чималих зусиль до якісної підготовки учнів-призерів інтелектуальних змагань. Це Сідьорко І.А., Галич О.Є., Кривохижа І.О.

       Відрадно, що в нашому закладі працюють високопрофесійні педагоги, справжні знавці своєї справи, творчі особистості, закохані в школу вчителі.

      Тому знову є наші наставники серед номінантів районного етапу Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2015». Щиро вітаємо молодого педагога закладу Улановську Н.В., яка під час виконання завдань у номінації «Образотворче мистецтво» продемонструвала фахові знання, власну ерудицію та неабиякий креатив. Радіємо за впевнену перемогу в номінації «Класний керівник року» вчителя англійської мови Влізько Н.В. Вона презентувала власну систему виховної роботи з учнівським колективом, переконала фахове журі в тому, що знає та вміє досягати поставлених педагогічних цілей, успішно співпрацюючи з батьками та громадськістю.

        Наших учителів на районному заході сердечно вітали заступник голови Білопільської РДА Корнієнко В.І. та начальник відділу освіти Нестерович О.В. Та найдорожчі слова вдячності – із вуст учнів рідної школи, що вилилися в пісенні рядочки під час виступу на районних заходах хорового колективу закладу та ансамблю «Гармонія».

         Сподіваємося на нові здобутки й перемоги!

Переглядів: 465 | Додав: Володимирівна | Рейтинг: 5.0/8
Всього коментарів: 0
avatar