Головна » 2015 » Грудень » 18 » Ми приєдналися до еTwinning Plus
15:39
Ми приєдналися до еTwinning Plus

       Відрадно, що наша школа (єдина в районі!)  долучилася до міжнародної програми «еTwinning Plus», яка є найбільшою спільнотою навчальних закладів Європи. Учні школи почали працювати над цікавими проектами разом зі своїми ровесниками з Грузії, Молдови, Туреччини. Така співпраця значно підвищує рівень мотивації дітей, дає можливість повніше розкрити іхній потенціал, спонукає до активного вивчення й застосування інформаційно-комунікаційних технологій.

      11 грудня на запрошення організаторів програми директор школи Оксененко Г.К. та вчитель англійської мови Кривохижа І.О. побували на урочистих заходах у м. Києві, де підводилися підсумки діяльності еTwinning Plus в Україні у 2015 р.

        На пленарному засіданні прозвучало привітання від Міністерства освіти і науки України, у якому йшлося про стратегію перебудови освітньої галузі в найближчі роки. Схвально зустріли вчителі - ітвіннери презентацію спікера програми (Project Manager) «Ключові компетенції європейської шкільної освіти». А потім були корисні воркшопи (майстер-класи), відмічалися спільні перемоги, нагороджувалися найкращі проекти та найактивніші вчителі. Наші педагоги теж одержали Диплом (Кривохижа І.О.) та Подяку (Оксененко Г.К.).

     Звичайно, ми мріємо про одержання в майбутньому фінансової підтримки за успішну реалізацію проектів і готові до активної діяльності.

        Це  непросто, зате цікаво й корисно. Тож до справи!

Переглядів: 450 | Додав: Володимирівна | Рейтинг: 5.0/8
Всього коментарів: 0
avatar