Головна » 2017 » Листопад » 6 » Я обираю здоров'я
12:09
Я обираю здоров'я

    Народна мудрість каже: «Без здоров’я немає щастя. І найбільше в світі багатство – це здоров’я».
   Правда, здоров’я – всьому голова. Коли людина здорова, то вона дужа, весела, красива, сильна, витривала, смілива, тому що вона себе прекрасно почуває і може наполегливо працювати, навчатись, може робити те, що їй до душі, займатись улюбленою справою. А коли щось болить, то сили немає, радості також, бо всі думки про одне – позбутись болю.

  «Я обираю здоров’я» під таким гаслом пройшов місячник шкільної бібліотеки у Білопільській спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів №1.  Під час якого проводилися бесіди: «Подорож у країну Здоров’я », «Збережемо здоров’я разом»; інформаційні хвилинки «Здоровим бути модно, стильно і красиво», «Тютюнопаління і підліток»;  вікторина «Що я знаю про здоровий спосіб життя?»; перегляд із Інтернету «Питна вода: безпека, якість, здоров’я »; конкурс малюнків «Я обираю здоров’я»; у бібліотеці оформлена тематична полиця «Куточок «Здоров’я»

   У будь-якому віці бути здоровим – це чудово. А що означає «бути здоровим»? Навіщо бути здоровим? Що впливає на здоров’я людини? Про це і йшла мова під час місячника.

   Отже, бажаю всім доброго здоров’я! Будете здорові – будете щасливі й радісні

                                                                                                                    Зав.бібліотекою   О.І. Мироненко

Переглядів: 395 | Додав: Володимирівна | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
avatar