Головна » 2017 » Червень » 16 » До нової зустрічі, "Веселко"!
16:52
До нової зустрічі, "Веселко"!

Промайнули, як один,

Зміни чотирнадцять днів.

І прийшла сумна пора

Нам прощатись, дітвора.

    Ось і закінчилася зміна в пришкільному таборі з денним перебуванням «Веселка». У ньому відпочивали та оздоровлювалися 50 учнів, а це два загони: «Смайлики» й «Сузір’я».

 

 

 

 

 

 

      Усі юні жителі Веселкової країни цікаво й змістовно відпочили в таборі: екскурсії, подорожі, участь у музично - розважальних програмах, спортивних естафетах…  Весело та пізнавально пройшов квест «Стежинками здоров’я». Насиченою й змістовною була екскурсія до Шкуратівського дендропарку – «Природа – джерело нашого життя». Діти із захопленням пройшлися стежками поміж  могутніми високими ялинами й соснами, ознайомилися із новими деревами: модрина, ялівець гінкго білоба, метасеквойя, тис далекосхідний та інші. Чисте свіже повітря, чудова сонячна погода, спів пташок – усе це надихало, заряджало позитивом і бадьорим настроєм. А скільки задоволення приніс похід на природу та приготування смачної ухи! Під час закриття табору учні об’єдналися в сучасному флешмобі «Веселковий мікс», зарядивши своєю енергією всіх присутніх.

     Відпочинок у таборі «Веселка»  - це цікава сторінка в житті кожного його вихованця, веселий відпочинок у колі друзів, нові знайомства. Під час канікул бажаємо вам зміцнити своє здоров’я, набратися сил та енергії, отримати максимум задоволення від літнього відпочинку! А табір «Веселка» гостинно чекає дітей у новому навчальному році!

 

Переглядів: 336 | Додав: Володимирівна | Рейтинг: 5.0/6
Всього коментарів: 0
avatar