Головна » 2018 » Лютий » 16 » День Святого Валентина
12:53
День Святого Валентина

Любов – безмежний, чудовий дар,

що дав творець  своєму створінню.

Любов – це жертва, серця жар.

І райський спокій у  терпінні.

   День Святого Валентина - одне із найромантичніших свят. Саме  14 лютого у Білопільській спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів №1 відбулася  конкурсно-розважальна програма для учнів 8-11 класів «Під знаком Купідона», учасниками якої стали: Бережна Ярина та Корнієнко Максим (8-А кл.), Яковлєва Юлія та Грицай Ярослав (9-А кл.), Бондаренко Марія та Матвієнко Володимир (10 кл.), Пономаренко Владислав та Цибуліна Карина (11 кл.).

    Пари  змагалися  в шістьох конкурсах. У першому конкурсі «Знайомство» учасники відповідали на запитання ведучої аби краще дізнатися один про одного. У наступному конкурсі «Ти без мене – не ти, я без тебе – не я» пари з’єднувати  роз’єднані половинки, які знає увесь світ, наприклад, «Ромео і Джульєтта», «Наталка і Петро» тощо. У конкурсі  ораторів  учасники розказували дитячі віршики в певному «образі». Особливе захоплення  в глядачів викликав конкурс пантоміми «Хто я», під час  якого дівчата відгадували композицію, створену певними рухами хлопців. Пари продемонстрували свої знання під час виконання завдань інтелектуального конкурсу. В останньому кулінарному випробуванні хлопці довели, що вони обізнані в приготуванні різних страв.

    Упродовж конкурсної програми вболівальники активно підтримували своїх учасників, підготували номери художньої самодіяльності.

За підсумками конкурсно-розважальної програми перемогу в номінації «Міс елегантність» та «Містер мужність» здобули Бережна Ярина та Корнієнко Максим (8-А кл.), переможцями номінації «Міс та Містер талановитість» стали Яковлєва Юлія та Грицай Ярослав (9-А кл.), Бондаренко Марія та Матвієнко Володимир (10 кл.) вибороли перемогу в номінації «Міс романтичність та Містер упевненість». Цибуліна Карина та Пономаренко Владислав (11 кл.)  стали переможцями в номінації «Міс та Містер кмітливість».

Бажаємо, щоб у ваших серцях завжди перемагало добро й кохання.

Переглядів: 448 | Додав: Володимирівна | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar