Головна » 2016 » Травень » 26 » День цивільного захисту
16:29
День цивільного захисту

    Щоб навчити дітей діяти грамотно та чітко, не розгубитися у випадку виникнення надзвичайних ситуацій, 24 травня у школі  був проведений   День цивільного захисту.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     Протягом дня учні стали учасниками різноманітних виховних і навчальних заходів. Зокрема, у 2-А класі учитель Місюра Л.Г. у цікавій ігровій формі провела  вікторину «Основи поведінки учнів у надзвичайних ситуаціях». Учні 3-А класу разом із класним керівником Кирилловою С.В. під час бесіди повторили причини виникнення пожеж та засоби боротьби з ними. На спортивному майданчику школи учителями фізичної культури й предмету «Захист Вітчизни» Петровським В.О., Красовською Т.Ф. проведена комбінована естафета з елементами виконання нормативів, контрольних завдань за програмою „Цивільний захист”. Також учні 7-8-х класів мали змогу переглянути кінофільм «Надзвичайні ситуації природного й техногенного характеру».

   

 

 

 

 

 

 

 

 

     Об 11.10 за сигналом ЦЗ «Увага всім!» організовано, спокійно, але динамічно й швидко було проведено евакуацію всіх учасників навчально-виховного процесу.

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

       На думку  педагогів та учнів навички дій в умовах надзвичайних ситуацій  є життєво необхідними для громадян нашої держави.

      

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 416 | Додав: Володимирівна | Рейтинг: 4.8/4
Всього коментарів: 0
avatar