Головна » 2016 » Квітень » 29 » Чорнобиль: минуле і сьогодення
15:05
Чорнобиль: минуле і сьогодення

      26 квітня 1986 року … Саме тоді стався вибух на Чорнобильській АЕС. Минуло 30 літ… Щороку в цей день згадують про аварію на Чорнобильській атомній станції. Але скільки життів забрав Чорнобиль? Тисячі, мільйони, а, може, значно більше? Скільки часу ще буде нагадувати про себе Чорнобиль?

    До цієї трагічної дати учні 9 класу Білопільської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №1 на чолі з класним керівником Стрельченко  Т.М. підготували й провели загальношкільний виховний захід «Чорнобиль: минуле і сьогодення». Школярі торкнулися дуже важливих і болючих проблем, які стали поза часом і географічним простором, були використані відеоматеріали й документи.

   Планета хвора, бо знівечена варварським втручанням людини. Діти України, її майбутнє, сподіваються, що наша незалежна держава зможе врятувати від екологічної біди всі регіони. Тільки цим розумним українцям може під силу буде оздоровити, очистити від отрути колись чисті річки, повернути народові втрачене відчуття господаря своєї землі.

    Сьогодні людина має глибоко замислитися над своїм власним ставленням до природи, до рідної землі. Обов’язок кожного з нас – добре пам’ятати, що Україна – одна, і треба її берегти. Необхідно жити в єдності з природою, берегти й примножувати її багатства. Справжній патріот повинен любити свою землю, піклуватися про її благополуччя, щоб вона дарувала хліб насущний, щоб чудові краєвиди завжди милували людське око…

Переглядів: 351 | Додав: Володимирівна | Рейтинг: 5.0/6
Всього коментарів: 0
avatar