Головна » 2015 » Вересень » 28 » Безпека на залізниці
15:53
Безпека на залізниці

      25 вересня в школі відбулася зустріч із інженером із охорони праці ВП «Колійний ремонтно - механічний завод» ДП «Південна залізниця»Чалою В.В.

       Вікторія Віталіївна провела з учнями 5-11-х класів цільові бесіди «Залізниця – зона підвищеної небезпеки», «Безпека руху пасажирів на залізниці», нагадала дітям, що залізничні колії є об’єктами підвищеної небезпеки. Перебуваючи на залізниці, людина піддає своє життя ризику. Переходити залізничні колії можна тільки у встановлених та обладнаних для цього місцях, переконавшись у відсутності поїзда, що наближається, або на дозволяючий сигнал.

      Школярі переглянули мультфільми, познайомилися з пам’яткою щодо безпечної поведінки на об’єктах залізничного транспорту. Учні задавали питання, відповідали на запитання, наводили приклади із життєвих ситуацій. Зустріч вийшла дуже пізнавальною й цікавою.

      Вітаємо ученицю 6-А класу Стеценко Софію , яка взяла активну участь у конкурсі малюнків «Моя залізнична станція – станція майбутнього»та отримала подяку Державної адміністрації залізничного транспорту України.

Переглядів: 478 | Додав: Володимирівна | Рейтинг: 5.0/7
Всього коментарів: 0
avatar