Головна » 2016 » Червень » 30 » “BEST” - найкращий !
17:22
“BEST” - найкращий !

     У мовному таборі “BEST” , що працює в Білопільській спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів №1, я відпочиваю вже другий рік. Адже для дітей, які бажають поліпшити свою англійську, тут створені всі умови. Цього року наш табір отримав статус «GoGlobal camps»  і працює в ньому євроволонтер.

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

      Кожен із 14 днів перебування в таборі виявився цікавим, адже заняттяв ньому не схожі на шкільні уроки. Учителі іноземної мови Кривохижа І.О., Влізько Н.В.,Матюха Т,Т., Мішкіна В.М., Вюсал Гулієв організовували для нас найрізноманітніші ігри, руханки, змагання, квести, майстер-класи та інші форми робот и, під час яких діти спілкувалися іноземною мовою, мали чудову нагоду проявити свою творчість, активність, командний дух. Кожного дня ми чудово проводили час: бували на екскурсіях, відвідували музеї, на найбільше нам сподобалися турпохід, поїздка до м. Тростянець та екскурсія до обласної Наукової бібліотеки м. Суми.

       Перебування в таборі принесло мені неповторні відчуття, враження від спілкування з носієм мови та участі в різноманітних заходах. Наступного року планую обов’язково знову відпочивати в нашому шкільному мовному таборі.

 

Командир загону «Calaxy»

Бережна Ярина

Переглядів: 485 | Додав: Володимирівна | Рейтинг: 5.0/6
Всього коментарів: 0
avatar