Головна » 2016 » Січень » 27 » 10 найвизначніших подій 2015 року
11:09
10 найвизначніших подій 2015 року

2015 рік – рік вагомих здобутків у навчанні, вихованні й розвитку школярів. До найпам’ятніших відносимо такі:

1. Команда учнів школи виборола 12 призових місць на ІІ етапі Всеукраїнської олімпіади з базових дисциплін, 14 школярів стали переможцями районного етапу Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика та Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка.

2. Здобуто 3 перемоги на ІІІ етапі Всеукраїнської олімпіади з української мови й літератури, російської мови та світової літератури, англійської мови.

З історії та української літератури маємо перемоги на обласному етапі захисту наукових робіт учнями-членами МАН (І-ІІ місця).

3. Учениці 10-А класу Цегельник Олена та Авраменко Ольга стали переможцями Міжнародної програми обміну майбутніх лідерів «FLEX» і нагороджені річним перебуванням (у т.ч. навчанням) у США.

4.  Мовний табір ««Find Yourself» посів ІІ місце в обласному конкурсі за кращу організацію оздоровлення та удосконалення комунікативних умінь дітей з англійської мови.

5.  Учениця 10 класу Цегельник Олена за високий рівень навчальних досягнень, вагомі результати в інтелектуальних конкурсах стала лауреатом Губернаторської стипендії.

6.  Школа здобула І місце в районному конкурсі за найкращу підготовку до початку 2015-2016 н.р.

Творчі й спортивні досягнення

7. Учень 7-А класу Бєлка Дмитро зайняв І місце на ХХ Всеукраїнському фестивалі-конкурсі виконавців на народних інструментах «Провесінь».

Шестикласниця Ткаченко Альона та семикласниця Трачук Ольга стали переможцями обласного конкурсу «Подаруй весну солдату» та нагороджені сучасними смартфонами.

На районному етапі фізкультурно – патріотичного фестивалю школярів України  „Козацький гарт”  команда школи виборола І місце.

За високі спортивні досягнення заклад нагороджений грамотою за зайняте І місце в Районній спартакіаді школярів.

8. Учительський колектив школи занесено на районну дошку «Педагогічна гордість Білопільщини».

9.  Школа успішно приєдналася до Міжнародної програми «eTwinning+» і стала лідером по створенню проектів у грудні  2015 року.

10.  На високому науковому й методичному рівнях проведено районний семінар вчителів світової літератури й російської мови, початкових класів, практичних психологів та соціальних педагогів.

11.  Оновлено матеріально-технічну базу школи: замінено 7 віконних блоків на енергозберігаючі (за кошти районного бюджету), придбано меблі для двох класів початкової школи, дві сучасні дошки (для учнів перших класів), замінено двері в трьох навчальних кабінетах, придбано два принтери (в кабінет української мови та літератури, фізики), телевізор у кабінет історії. За рахунок коштів із державного бюджету оновлено обладнання кабінету фізики на 100 тисяч грн.

Переглядів: 309 | Додав: Володимирівна | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar